Bekeken: 128 keer

Dali



Laat alle fotos zien Laat alle fotos zien

Omschrijving

Dali verblijft in de opvang in Thorn, Limburg

 

We willen je graag voorstellen aan Dali.

Ook hij heeft een triest verleden. Dali is als baby gevonden aan de kant van de weg met een gebroken voorpoot. Zoals zoveel gedumpte honden zal ook hij aangereden zijn en vervolgens gewond achtergelaten. Omdat zijn poot niet meer gered kon worden is deze geamputeerd. Hij heeft toen nog een tijdje in een pension geleefd, maar toen het pension sloot en degene die voor hem betaalde, stopte ermee, en is hij naar het bosasiel gegaan. Sindsdien wacht hij daar op zijn eigen liefdevolle familie.

Dali is een super sociale, liefdevolle hond. Ondanks zijn grote gestalte kan hij bang zijn voor andere honden. Maar hij zal nooit agressief reageren. Als hij toenadering van andere honden spannend vindt, zal hij afstand nemen en het liefst zijn toevlucht zoeken bij zijn baasje en naar hem toe gaan. Geef Dali een paar geruststellende aaien en er is niets wat hij niet aan kan.

Het is voor gehandicapte honden extra moeilijk en zwaar om in het asiel te leven. Dali verdient het zo om zijn eigen forever home te vinden. Het is zo ongelofelijk triest allemaal.

We hopen zo dat er iemand komt die belangstelling heeft voor Dali. Iemand die in een rustige omgeving woont en geen problemen heeft met zijn grote gestalte en zijn drie poten. Iemand die zijn prachtige karakter en zijn schoonheid ziet. Iemand die zijn hart wil openen voor deze baby ziel in een groot lichaam. Heb jij interesse in Dali of wil je meer informatie over hem mail ons dan naar [email protected]

Ras/soort: Kruising
Kleur: beige
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: onbekend
Kan bij kinderen tot 8 jaar: onbekend
Kan bij kinderen vanaf 8 jaar: onbekend
Gedrag aan de lijn: onbekend
Kan alleen thuis blijven: onbekend
Zindelijk: onbekend
Schofthoogte: groter dan 50 cm
Kan loslopen: onbekend
Geslacht: mannelijk
Chip/tatoeage: ja
Herkomst: Turkije
Vergoeding: 250,00 EUR

Foto's

Video

Aanvullende informatie

Geplaatst: 17 juni 2024 - 11:44
Verloopt: 17 juni 2025 - 11:44

Categorie: Honden


De aanbieder

Animalcareprojects
asiel/dierenopvang
Nederland (2560)